dimarts, 9 de setembre de 2008

CONVOCATÒRIA I HORARI DE LA TROBADA DEL DILLUNS 22 DE SETEMBRE 2008.

Escola de Natura Vallcàrquera

Veure mapa


Benvolguda,

Tal com ja et vàrem anunciar telefònicament, el proper dilluns dia 22 de setembre ens trobarem les alcaldesses catalanes sorgides de les primeres eleccions municipals democràtiques al 1979.
L’objectiu és compartir l’experiència i l’elaboració que ha fet cadascuna de nosaltres d’aquesta experiència, ara que els trenta anys transcorreguts ens donen la distància suficient per a una reflexió serena. La varietat de trajectòries, edat, opció política i personal que ens diferencia pot ser un element enriquidor que enlloc de separar-nos ens permeti trobar allò que tenim en comú .
Ens sembla convenient no donar-li dimensió pública a la trobada a fi de tenir tota la llibertat per decidir conjuntament què volem fer del que en resulti, si és que ens resulta alguna cosa. En qualsevol cas, pot ser interessant tornar-nos a veure després de tants anys i saber què se’n ha fet d’aquelles dones que per primera vegada a la història del nostre país vàrem accedir a divuit alcaldies.

Per saber una mica del punt de partida de cadascuna podeu consultar la web
http://alcaldesses1979.blogspot.com/ on hi ha penjades les entrevistes que ens va fer la Maria Favà per a l’Avui poc després de les eleccions.

Us enviem el llistat d’adreces de totes les convocades per si voleu establir contactes horitzontals i un text que va escriure la Marina Subirats per al llibre Les dones i la política. Alcaldesses i Regidores de Catalunya a cura de N. Albó, J. Martí i R. Martí, 1989. Pensem que podria ajudar-nos a centrar el debat. També us enviem una proposta d‘horari i de treball per al bon desenvolupament de la reunió.

El lloc de trobada serà la Rectoria de Vallcàrquera, una Escola de Natura de la Diputació de Barcelona ubicada dins el Parc Natural del Montseny a tres quilòmetres del municipi de Figaró i Montmany (Vallès Oriental). Per arribar-hi en tren heu d’agafar la línia Barcelona-Vic-Puigcerdà i en aquest cas dirigiu-vos a l’Ajuntament on us recolliran en cotxe per portar-vos a la Rectoria. Si veniu en cotxe, per la C17 (antiga N152), a uns cinc quilòmetres de La Garriga, després dels túnels hi ha la sortida al Figaró; trobareu una rotonda a l’entrada del poble on es senyalitza perfectament com arribar a Vallcàrquera.

Ens hauríeu de confirmar l’assistència, si vindreu acompanyades per alguna altra persona a fi de tenir-la en compte pel dinar i si us hem de recollir a l’Ajuntament. Cas d’arribar a ser vint persones ens costarà 20€; de ser menys haurem de pagar entre totes 400€, el mínim que ens demanen per cedir-nos l’Escola i fer-nos el menjar.

HORARI DE LA TROBADA.-

10,00 h. Arribada i recepció

10,30 h. Salutació de benvinguda, a càrrec de Gemma Sánchez,
Tinenta d’Alcalde i ex-Alcaldessa de Figaró

11,00 h. Sessió de treball

13,30 h. Descans i passeig pels entorns

14,30 h. Dinar

16,00 h. Sessió de treball

18’00 h. Comiat, a càrrec de Manel García, Alcalde de Figaró

Si alguna te problemes de transport aviseu-nos i estudiarem com resoldre’ls; que per això no deixeu de venir si us fa il.lusió. Quantes més siguem millor que millor.

Una ben cordial salutació,

Rosa Martí (ex-alcaldessa de Parets del Vallès)
Antònia Castellana (ex-alcaldessa de Molins de Rei)
Anna Bosch (ex-alcaldessa de Mollet del Vallès)